Magazin Showbiz

Serena Vilijams pozirala za časopis, i pokazala pozamašnu pozadinu

Najbolji ‘reket’ svijeta Serena Vilijams (37) već nekoliko puta obnažila se za svjetski poznati časopis, a ovaj put odlučila je da pokaže svoje atribute u zlatnoj haljini, prenose mediji.

Obožavateljima je i ovaj put ‘za oko zapela’ njena zadnjica. I dok jedni smatraju kako i nakon trudnoće izgleda odlično, drugi komentarišu da je njeno ponašanje vulgarno i neprimereno.

Životna put Serene Vilijams nije oduvijek bio lak. Rođena u siromašnoj porodici, a detinjstvo je provela putujući iz jednog grada u drugi. Njena majka Orecena udala se za Sereninog oca Ričarda Vilijamsa koji je pre tridesetak godina radio najslabije plaćeni posao – poljoprivredni nadničar.

Njen otac celi svoj život obožavao je tenis. Sport koji tada nisu igrali crnci. Uživao je gledajući turnire, a to je ono što je i nateralo mladu Serenu da prvi put uzme reket u svoje ruke.

– Kada sam imala 17 godina osvojila sam svoj prvi Grand Slam. Znala sam da u meni ima još želje za osvajanjem. Pokupila sam svoje stvari i napustila očevu kuću. Trofej sam ostavila kod njega i rekla: ‘Ne brini, osvojiću još jedan koji ću odložiti u svom domu’ – prisetila se Serena u intervjuu za Bazar.

Nakon uspešne 1999. godine i počasnog naslova, Serena je u karijeri osvojila još 23 Grand Slam turnira što je čini najuspešnijom teniserkom u ženskoj i u muškoj konkurenciji. U svojoj karijeri osvojila je vrtoglavih 88.9 miliona dolara. 

Related posts

Kada je isprskala mušteriju džemom, menadžer joj je odmah dao otkaz

V.R.

Zagrljaj čuva vezu

V.R.

Sa ovim trikom lak na noktima će vam duže trajati

V.R.

Ostavite komentar