Hronika Vijesti

Uhapšeni u akciji “Klub dva” predati Tužilaštvu

Devet osoba uhapšenih u akciji kodnog naziva “Klub dva” predato je danas Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, a tužilac će poslije saslušanja donijeti odluku da li će im biti predložen pritvor.

Policija je juče u pretresima na širem području Banjaluke, obavljenim u sklopu akcije kodnog naziva “Klub dva”, oduzela više od šest kilograma droge.

“Izvršeni su preteresi na 15 lokacija na širem području Banjaluke i oduzeto je oko četiri kilograma hašiša, oko dva kilograma skanka, 4,47 grama koakina, šest tableta ekstazija i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela”, rekla je ranije portparol Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske Mirna Miljanović.

Devet osoba uhapšeno je u akciji koju su sproveli policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske i Policijska uprava Banjaluka pod nadzorom banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

“Ove aktivnosti su usmjerene na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila prometom droge na području Banjaluke i zelenaštvom”, rekla je Miljanovićeva, pojasnivši da se jedno od devet uhapšenih lica bavilo zelenaštvom.

AGENCIJE

Slične objave

Protest “žutih prsluka” u Parizu prerastao u nasilje

M.

“Ko je od vas Srbin, ko je Srbin?”: Četiri mladića pretučena na Braču

M.

Šaranović kupio 20 odsto Kraša, u ponedjeljak “dan D”

M.

Ostavite komentar