Ljubav i seks Magazin

Dnevni horoskop za 13. jun 2019: Jedan znak će ostvariti svaku svoju namjeru!

Saznajte šta vas čeka na polju ljubavi, zdravlja i karijere ovog junskog dana!

OVAN

Okrenite se novim poslovnim dogovorima i nemojte se previše oslanjati na stare. Dolazi vrijeme za promjene. Prošlost koju ste iza sebe ostavili nije laka ali služi tome da vas nečemu nauči. Izbjegavajte sve poroke.

BIK

Vi ste uporni u svemu što naumite, pa ako vam je prioritet ostvarenje poslovnog uspjeha nema sumnje da ćete do toga i doći. Moguće je da sa partnerom imate nesuglasice jer su vam pogledi na svijet drugačiji. Moguća je glavobolja.

BLIZANCI

Očekuje vas prilika da nađete dobar posao. Možete da se nadate srećnim okolnostima na ovom polju. Ukoliko vam se dopada osoba koju ste nedavno upoznali, neće vam biti teško da nađete put do njenog srca. Povišen holesterol.

RAK

Finansijska situacija vam nije sasvim stabilna, a pomisao na to vas svakako frustrira. Niste spremni za veće i ozbiljnije poteze na ovom polju iako ih partner izgleda očekuje. Povedite računa o krvotoku.

LAV

Pred vama je period prilagođavanja na nove poslovne okolnosti i promjene koje su nastupile. Ukoliko ste u braku sa voljenom osobom imate probleme i zahlađenje odnosa. Kriza bi mogla da potraje. Možete biti skloni alergijama.

DJEVICA

Današnji dan vam nije povoljan, moguće je da ćete na polju posla imati nove brige i probleme. Osoba do koje vam je stalo će na neki način početi da se udaljava od vas i taj njen pristup bi mogao da vas udalji. Pad imuniteta.

VAGA

U narednom periodu će početi bitna faza razrješavanja poslovnih događaja i odluka. Ako ste u braku, sa voljenom osobom imate skladan odnos i osjećate da je na neki način sada sve na svom mjestu. Puni ste energije!

ŠKORPIJA

Donijeli ste novu odluku vezanu za posao i nećete da dopustite da bilo ko utiče na vašu promjenu mišljenja. Dopada vam se osoba koja nije još pokazala da li ka vama gaji bilo kakve simpatije ili osjećanja. Mogući su bolovi u stomaku.

STRIJELAC

Poslovni partner bi mogao da vam napravi neke probleme iz loše namjere ili na neki način nepromišljeno. Zanimljiv dan je pred vama. Neko novo poznanstvo bi veoma lako moglo da vam se desi. Tegobe vezane za kožu.

JARAC

Novi problemi dolaze a ni stare još niste sasvim riješili. Moguće je da ćete se na neki način osjećati opterećeno na ovom polju. Možete da očekujete da će osoba koja vam se dopada napraviti prvi korak ka vama. Manji problemi sa srcem.

VODOLIJA

Sreća je na vašoj strani i posao vam se konačno pokreće. Možete da očekujete pozitivna dešavanja na ovom polju. Želite da vaš odnos sa voljenom osobom napreduje. Predložićete joj brak. Nemate probleme sa zdravljem.

RIBE

Ukoliko se bavite privatnim poslom uspijećete da ostvarite planove koje imate. Želite da razgovarate sa voljenom osobom o tome u kojem će pravcu ići vaš odnos. Manji problemi sa probavom i stomakom.

Still

Slične objave

Devetodnevna erekcija zbog pada sa motora

V.R.

Pivski memorandum potpisan u Londonu: Evropski pivari žele da znate šta pijete

V.R.

Ženi se poznati muzičar: “Pomogla mu je da bude bolji”

V.R.

Ostavite komentar