Magazin Zanimljivo

“Neobičan stvor” na dve noge probudio maštu interneta

Vivian Gomez iz američke savezne države Kolorado prošle nedelje je na Fejsbuku objavila video koji je snimila nadzorna kamera njene kuće, a koji je odmah postao hit na društvenim mrežama

Vivian Gomez iz američke savezne države Kolorado prošle nedelje je na Fejsbuku objavila video koji je snimila nadzorna kamera njene kuće, a koji je odmah postao hit na društvenim mrežama. Pregledana je dosad više od 9,1 miliona puta, a mnogi su se zapitali što je to kamera snimila. Snimak je objavila u prošli četvrtak, a prema opisu, nastala je u noći između subote i nedelje, 2. juna.

– Probudila sam se u nedelju ujutro i videla ovo na mojoj kameri i pokušavam da shvatim, što je to? Prvo sam videla senku ispred svojih ulaznih vrata, a onda ovo. Je li neko video ovo na svojim kamerama? Druge dve kamere nisu ga snimile iz nekog razloga – objavila je ona.

Korisnici društvenih mreža odmah su neobično stvorenje uporedili s Dobijem, vilenjakom iz Harija Potera.

Oni malo ozbiljniji, pretpostavljaju kako je ipak reč o detetu. Vlasnica kuće, koja takođe ima dvoje dece, kazala je da je snimak nastao u 20.59 sati te da je moguće da su se deca iz susedstva šalila s njom.

Slične objave

Rihanna se napila usred emisije

V.R.

Glumica bi uradila ovu HIT stvar kada bi imala problem sa Vujadinom!

V.R.

Neda Arnerić se probudila: Evo u kakvom je sada stanju

V.R.

Ostavite komentar