Magazin Zanimljivo

“Neobičan stvor” na dve noge probudio maštu interneta

Vivian Gomez iz američke savezne države Kolorado prošle nedelje je na Fejsbuku objavila video koji je snimila nadzorna kamera njene kuće, a koji je odmah postao hit na društvenim mrežama

Vivian Gomez iz američke savezne države Kolorado prošle nedelje je na Fejsbuku objavila video koji je snimila nadzorna kamera njene kuće, a koji je odmah postao hit na društvenim mrežama. Pregledana je dosad više od 9,1 miliona puta, a mnogi su se zapitali što je to kamera snimila. Snimak je objavila u prošli četvrtak, a prema opisu, nastala je u noći između subote i nedelje, 2. juna.

– Probudila sam se u nedelju ujutro i videla ovo na mojoj kameri i pokušavam da shvatim, što je to? Prvo sam videla senku ispred svojih ulaznih vrata, a onda ovo. Je li neko video ovo na svojim kamerama? Druge dve kamere nisu ga snimile iz nekog razloga – objavila je ona.

Korisnici društvenih mreža odmah su neobično stvorenje uporedili s Dobijem, vilenjakom iz Harija Potera.

Oni malo ozbiljniji, pretpostavljaju kako je ipak reč o detetu. Vlasnica kuće, koja takođe ima dvoje dece, kazala je da je snimak nastao u 20.59 sati te da je moguće da su se deca iz susedstva šalila s njom.

Related posts

Jeste li znali da naša težina zavisi od mjesta na kom se nalazimo na planeti?

J K

Princ ljutito odbrusio supruzi, vojvotkinja od Saseksa zamalo zaplakala

V.R.

„Krc“ – najgori zvuk koji možete da čujete na 103. spratu

V.R.

Ostavite komentar