Banja Luka

Dodik obećao 2 miliona budžetskih para za FK Borac

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik posjetio je Gradski stadion, odnosno čelnike Borca, a tom prilikom je obećao pomoć od dva miliona konvertibilnih maraka za predstojeću sezonu Premijer lige, kao i rješavanje dugovanja koje klub ima, kako bi se stvorili predsulovi da “Velikan iz Platonove” može da zaigra u Evropi bez problema sa finansijama koje su godinama unazad bile opterećenje.

– Ovdje sam u funkciji podrške klubu, a moje interesovanje za Borac ni ranije nije prestajalo. Mogu da posvjedočim da stanje kluba ide ka stabilizaciji, pogotovo materijani dio. Očekujemo da će se sve obaveze riještiti veoma brzo, odnosno u narednih 60 dana. Cilj je da sa se formira tim koji će da igra značajnu ulogu u Premijer ligi, a očekivanja su da napadnemo prvo mjesto i da Borac obezbijedi uslove za međunarodnu scenu za šta je potrebno da se ima čista finansijska situacija.

Borac će od institucija do kraja godine da dobije milion konvertibilnih maraka i pored toga riješiće se obaveze prema državi, a u drugom dijelu sezone još jedan milion – istakao je Dodik.

Izvor: Srpskainfo

Related posts

Apel Banjalučanima da ne pale gume uoči Petrovdana

M.

Akcioni plan: 173 velika projekta “teška” 57 miliona KM

M.

Pješačka zona i ovog vikenda u centru grada

M.

Ostavite komentar