Fudbal Sport

“Nismo razmatrali da promijenimo selektora”

Kako se navodi u saopštenju, Savez nije razmatrao da zameni Luisa Enrikea, uprkos dužem odsustvovanju iz privatnih razloga. Luis Enrike je propustio početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a propustiće i predstojeće utakmice u junu zbog privatnih problema.

“Savez ostaje potpuno posvećen selektoru. Savez nikada nije razmatrao mogućnost promene pozicije vezano za Luisa Enrikea. Zajednička obaveza ostaje netaknuta. Za nas nikada nije bilo nikakve sumnje, nadamo se da ćemo moći da računamo na trenera dugo vremena”, rekao je sportski direktor Saveza Hose Fransisko Molina.

“Naš cilj je da ostanemo zajedno”, dodao je Molina.

Molina je naveo da nema vremenskog roka za povratak Luisa Enrikea i dodao da mu Savez daje bezuslovnu podršku u “ovako teškom trenutku”. Nije poznato zbog čega selektor od odsustvuje. On je u martu napustio kamp reprezentacije uoči utakmice u kvalifikacijama protiv Malte.

Španija je prva na tabeli Grupe F sa šest bodova, dva više od Švedske i tri više od Rumunije i Malte. Norveška ima jedan bod, a Farska Ostrva su bez bodova.

Slične objave

Minesota pomogla Orlandu, Boston jači od Indijane

Z.K

Novak govorio o Sergeju, Joviću i Tadiću

Z.K

Dobri, stari poznanici

Z.K

Ostavite komentar